Alanya Medya: Yüksek fiyatlar Rusları Alanya'dan kaçırıyor mu? Alanya Turizminde zelzele sesleri

Alanya Medya: Yüksek fiyatlar Rusları Alanya'dan kaçırıyor mu? Alanya Turizminde zelzele sesleri
Türkiye’deki yüksek enflasyon nedeniyle artan fiyatlar, Rus turistlerin Türkiye'ye ve özellikle tatil bölgelerinin başında gelen Alanya'ya olan ilgisini olumsuz etkiledi. Alanya Medya sizin için araştırdı...

Alanya Medya günün haberi: Yüksek enflasyon ve Batı yaptırımları nedeniyle ortaya çıkan ödeme sorunları, Rus turistlerin Türkiye'ye olan ilgisini azaltıyor.

Rusya Tur Operatörleri Birliği Başkan Yardımcısı Taras Kobişçanov, temmuz ayında Türkiye'ye olan talebin düşüklüğünün otelcilerin fiyatları indirmesine yol açtığını belirtti.

ALANYA VE DİĞER TATİL BÖLGELERİNDE YÜKSEK FİYATLAR MI RUS TURİSTLERİ KAÇIRIYOR?

Ortalama 10 gecelik Türkiye tatilinin maliyeti, dört yıldızlı otellerde 135-160 bin, beş yıldızlı otellerde ise 315-350 bin rubleye ulaşıyor. " Yüksek fiyatlar ve Türk lirasının değer kazanması, Türkiye'yi Rus turistler için pahalı bir destinasyon haline getirdi. "

yuksek-fiyatlar-ruslari-alanyadan-kaciriyor-mu-alanya-turizminde-zelzele-sesleri.png
YÜKSEK FİYATLAR RUSLARI ALANYADAN GERİ ÇEVİRİYOR

YAKINDA ZENGİN RUSLARIN HARİCİNDE ORTA GELİRLİ RUSLAR ALANYAYA GELMEYECEK

Söz konusu " üst sınıf turistler Türkiye'yi tercih etmeye devam ediyor. " Bu yılın ilk 5 ayında Türkiye'ye gelen 17 milyon turistin 1 milyonu Rusya'dan geldi ve bu trendin devam etmesi bekleniyor.

Alanya Medya / ALANYA ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.