Atatürkçü Düşünce Derneği! Alanya öğrencilerine özel yarışma!

Atatürkçü Düşünce Derneği! Alanya öğrencilerine özel yarışma!
ADD derneği Alanya gibi harika turizm cenneti şehrimizde Alanya öğrencilerine özel yarışma! İşte detaylar.

Turizmin gözdesi şehir Alanya her zaman öne çıkan güzelliklerinin yanında farklı dallarda ön plana çıkmasıyla da son derece ünlenmiş güzel güzide yerlerdendir işte haberin detayları.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla ilkokul ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik bir kompozisyon yarışması düzenliyor.

Yarışmanın ana teması "Atatürk ve Vatan Sevgisi" olup bu sayede öğrencilerin Türkçe yazma becerilerini geliştirmeleri tarih bilincini artırmaları ve Atatürk'e olan sevgilerini ifade etmeleri amaçlanıyor. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler 23 Eylül - 3 Kasım tarihleri arasında kompozisyonlarını addalanya@gmail adresine gönderebilirler. Yarışmada başarılı olan öğrenciler çeşitli ödüller kazanacaklar. Yarışma hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler ise 0242 5116066 ve 0539 7464024 numaralı telefonlarla iletişime geçebilirler.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.