Alanyaspor da 3 puan sıkıntısına çözüm aranıyor!

Alanyaspor da 3 puan sıkıntısına çözüm aranıyor!
Ligin en klas ekiplerinden Alanyaspor'umuz da 3 paun sıkıntısı için çarelerin arandığı bir haberimiz var sırada işte detaylar.

Corendon Alanyaspor Süper Lig'de zorlu bir süreçten geçiyor ve sezonun 6. haftasında Adana Demirspor deplasmanına konuk olarak galibiyet hasretini sona erdirmeyi hedefliyor. Henüz bu sezon galibiyetle tanışamayan Alanyaspor 21 Eylül 2024'te Adana Yeni Stadyumu'nda oynanacak maçta puan sıkıntısına çözüm bulmak için mücadele edecek.

Adana Demirspor da bu sezon istenilen sonuçları elde edememiş bir diğer takım olarak aynı amaçla sahaya çıkacak. Alanyaspor'da sakat olan Furkan Bayır forma giyemeyecekken Adana Demirspor cephesinde Abat Aymbetov da sakatlığı nedeniyle maçta yer almayacak. İki takım arasında geçmişte oynanan karşılaşmalar genellikle büyük bir çekişmeye sahne olurken Alanyaspor’un Adana Demirspor karşısında üstün bir performans sergilediği söylenemez. Yine de bu maç her iki takım açısından sezonun geri kalanı için önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor. Galibiyet serisine başlamak isteyen her iki ekip de sahaya üç puan parolasıyla çıkacak ve bu nedenle maçın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Alanyaspor sezon başından bu yana yaşadığı puan sıkıntısına bu önemli deplasmanda çözüm ararken Adana Demirspor da taraftarının önünde çıkacağı bu maçla kötü gidişata dur demek istiyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.