Alanyaspor, Hatayspor maç hazırlıklarına başladı

Alanyaspor, Hatayspor maç hazırlıklarına başladı
Alanyaspor Süper Lig 5. haftada oynanacak Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Alanyaspor evinde oynayacağı maç için son ana kadar hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor işte ayrıntılar.

Alanyaspor Hataysporla oynayacağı, Süper Lig'in 5. haftasında karşılaşma hazırlıklarına başladı. Alanyaspor güçlü kadrosuyla maç için son hazırlıkları tamamladı son antremanla beraber maç saati beklenmeye başlandı.

Milli maç arası nedeniyle futbolculara verilen izin sonrası takım, Mersin'deki tesislerde bir araya geldi hazırlıklarını burada da sürdüren futbolcular son antremanla beraber maç saati için bölgelerine çekildiler.

Teknik direktör Özhan Pulat yönetiminde Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan antrenman, 1 saat sürdü antremanda güzel kareler oluştu, sonrasında ise futbolcular dinlenmek için kendi alanlarına çekildiler.

Antrenmanda 5'e 2 top kapma ve dar alan çalışmaları gerçekleştirildi. Takımın hazırlıklarına ertesi sabah yapılacak yeni bir antrenmanla devam edeceği belirtildi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.