Çavuşoğlu Tekke’ye Trabzon vizesini verdi!

Çavuşoğlu Tekke’ye Trabzon vizesini verdi!
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Fatih Tekke'nin Trabzonspor’a gitme isteği hakkında, "Kimsenin hayallerini engellemek istemeyiz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Trabzonspor’un teknik direktörlük görevinden ayrılan Abdullah Avcı’nın yerine gündeme gelen Fatih Tekke hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu şu ana kadar Trabzonspor'dan Fatih Tekke için resmi bir talep almadıklarını belirtti.

Mevcut hocalarından memnun olduklarını ve bu durumu değiştirmek gibi bir düşünceleri olmadığını ifade etti. İleride bir değişiklik yapılması gerekirse Tekke'nin Trabzonspor’a gitme hayalini engellemek istemeyeceklerini de vurguladı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan Fatih Tekke’ye Destek Mesajı

Sezon başında Alanyaspor’la iyi bir performans sergileyemeyen ve özellikle Fenerbahçe’ye karşı alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrası eleştirilerin odağında olan Fatih Tekke basın toplantısında Trabzonspor’a dönme ihtimaliyle ilgili sorulara “Trabzonluyum Trabzonsporluyum bir gün yuvaya dönmek ne zaman olur bilmiyorum.

Şu anda sadece maça odaklandım” şeklinde yanıt verdi. Tekke’nin açıklamaları Trabzonspor camiası ve taraftarları arasında heyecan yaratırken Çavuşoğlu’nun açıklamaları ise Alanyaspor yönetiminin profesyonelliğini ortaya koydu.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.