Eski Alanyalı bakan: ''Alanya'ya olan borcumuz ödemekle bitmez'' dedi!

Eski Alanyalı bakan: ''Alanya'ya olan borcumuz ödemekle bitmez'' dedi!
Alanya haber. Eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'ya olan minnettarlığını dile getirdi ve Corendon Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Alanya'ya olan borcunun asla bitmeyeceğini ifade etti.

Eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu memleketi Alanya'ya yaptığı ziyaret kapsamında Corendon Alanyaspor Kulübünü ziyaret etti. Bu ziyarette Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı da Çavuşoğlu'na eşlik etti. Çavuşoğlu Alanyaspor'un sezonun ilk 5 haftasında istediği sonuçları alamadığını ancak güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve ilerleyen maçlarda daha iyi sonuçlar elde edeceklerine inandığını belirtti. Alanyaspor'un 14 yıl önce zor bir durumda olduğunu fakat bugün Türkiye genelinde adından söz ettiren bir kulüp haline geldiğini vurguladı.

Mevlüt Çavuşoğlu Alanya'ya olan borcunun hiçbir zaman bitmeyeceğini ve her zaman destek olmaya devam edeceğini ifade etti. Alanyaspor'un bugünkü başarısında yönetim kurulu ve kulüp başkanlarının fedakârca çalışmalarının büyük bir payı olduğunu söyledi. Özellikle kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu överek onun döneminde de ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini belirtti. Alanyaspor’un iyi günde de kötü günde de yanında olduklarını dile getirdi.

Bu ziyaret Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanyaspor’a olan bağlılığını ve memleketi Alanya’ya olan vefa borcunu bir kez daha ortaya koydu.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.