17'lik forvet Alanyaspor'a hayırlı olsun!

17'lik forvet Alanyaspor'a hayırlı olsun!
Alanyaspor son haberler! Corendon Alanyaspor, Bucaspor 1928'in 17 yaşındaki santraforu Arda Usluoğlu'nu transfer etti.

Alanyaspor Trendyol Süper Lig'de mücadele eden bir ekip olarak Bucaspor 1928'in genç forveti Arda Usluoğlu'nu kadrosuna kattı. Transferin son gününde gerçekleştirilen bu anlaşma ile 17 yaşındaki oyuncu Alanyaspor ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu genç oyuncuyu geçen sezon da kadrolarına katmak istediklerini belirtti. Bucaspor 1928 yönetimine teşekkür eden Çavuşoğlu Arda'nın gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu vurguladı ve Alanyaspor'un onun gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti. Arda'nın yeni kulübünde başarılı olmasını dileyen başkan bu transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni etti. Genç futbolcu Arda Usluoğlu ise Alanyaspor gibi köklü bir kulüpte oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Hem saha içinde hem de saha dışında Alanyaspor’a layık olacak şekilde elinden geleni yapacağını ifade eden Arda kendisine sunulan bu fırsattan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.