Alanyaspor'dan Ui-Jo Hwang transferi! Transfer tamam.

Alanyaspor'dan Ui-Jo Hwang transferi! Transfer tamam.
Alanyaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Güney Koreli forvet Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Alanyaspor geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak kadrosunda bulunan Güney Koreli forvet Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Hwang İngiltere Premier Lig takımlarından Nottingham Forest'tan kiralanarak Alanyaspor'a katılmış ve burada başarılı bir performans sergilemişti. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Hwang’ın yeniden takıma katılmasından duyulan memnuniyet dile getirildi ve "Ailemize yeniden hoş geldin" ifadeleri kullanıldı.

Bu transferle Alanyaspor hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Hwang önceki dönemlerde de hem kulüp hem de milli takım düzeyinde sergilediği başarılı oyunuyla dikkat çekmişti. Alanyaspor bu transferle hem saha içi performansını artırmayı hem de taraftarlarına yeniden Hwang'ı izleme fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Söz konusu transfer kulübün sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görürken taraftarlar da Hwang'ın geri dönüşünden dolayı oldukça mutlu. Hwang’ın takıma sağladığı katkıların bu sezon da devam etmesi bekleniyor.

Transferin finansal detayları hakkında bilgi verilmemiş olsa da Alanyaspor’un Hwang’ın tecrübesinden ve yeteneklerinden önemli ölçüde yararlanacağı düşünülüyor.

Bu gelişme Alanyaspor’un sezon öncesi yaptığı önemli hamlelerden biri olarak görülüyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.