Alanyaspor’da yeni Hwang dönemi

Alanyaspor’da yeni Hwang dönemi
Güney Koreli santrafor Ui-jo Hwang, Alanyaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı ve yeniden kiralık olarak takıma katıldı.

Güney Koreli santrafor Ui-jo Hwang geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Corendon Alanyaspor ile yeniden anlaştı ve bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Alanyaspor’un turuncu-yeşilli formasını giyen Hwang geçen sezonki performansıyla beğeni toplamış ve bu sezon da takımın önemli bir parçası olarak görülüyor. Hwang Alanyaspor’a katılmadan önce kariyerinde çeşitli takımlarda forma giymişti ve tecrübesiyle dikkat çekiyordu. Bu transfer Alanyaspor’un hücum hattında güçlenme hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Hwang’ın yeniden Alanyaspor’a dönmesi takımın gelecek sezonki hedefleri doğrultusunda stratejik bir hamle olarak görülüyor. Koreli oyuncunun geçtiğimiz sezondaki uyumu ve katkısı bu transferin kulüp için neden önemli olduğunun altını çiziyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.