Ünlü Alanya oteline icradan satış!

Ünlü Alanya oteline icradan satış!
Alanya güzel turizm şehrinde yer alan ünlü otel için icradan satış kararı çıktı! işte detaylar.

Antalya'nın turistik otellerinden biri olan Throne Beach Resort 536 milyon TL muhammen bedelle icradan satışa çıkarılıyor.

Turizmci Bahri Şanlı'nın Manavgat'ta yer alan 313 odalı bu oteli Halk Bankası'na olan borçları nedeniyle açık artırma usulüyle satılacak. Şanlı’nın daha önce Alanya’da bulunan Azur Resort Oteli de 107 milyon TL'den satışa çıkmıştı. Manavgat İcra Dairesi tarafından satış ilanı yayımlanan otel Örenşehir Mahallesi’nde 162 ada 1 parselde faaliyet gösteriyor. Throne Nilbahir Resort Spa Hotel Manavgat adıyla da bilinen bu 5 yıldızlı tesis 1.131 metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. Satış için ilk ihale 10 Ekim 2024 tarihinde saat 13.33’te gerçekleştirilecek; eğer bu ilk ihalede otel satılmazsa ikinci ihale 7 Kasım 2024 tarihinde aynı saatte yapılacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.