Yapma Alanya Hiç Kerize benziyor mu Turistler

Yapma Alanya Hiç Kerize benziyor mu Turistler
Alanya turizmde en esas olan dürüstlük ve düzgün ticarettir buna dikkat edilmedi mi elimizdeki elmas elimizden kayabilir hiç yok olmasa da epey azaldı mı biz elimizdekinin değerini o zaman anlarız işte detaylar.

Alanya şehri güzel yer artık belli şeylerin başlı şeylerin değişmesinde fayda olacaktır üreticiler de artık isyandalar ve kilo 200 lira olan ürünün turistin zaaflarından yararlanılarak 300 e satılmaya çalışılması Alanya'ya ihanet olarak adlandırılabilir işte konunun diğer detayları şöyle gelişiyor.

Alanya'da tropikal meyve üreticisi Mustafa Ezici olgunlaşmamış mangoların pazara sunulmasına tepki göstererek bazı üreticilerin ve pazarcıların kilosu 200 liradan sattıkları ham mangoları turistlere 300 liraya kadar satarak haksız kazanç elde ettiğini söyledi. Ezici bu durumun hem sektöre zarar verdiğini hem de turistleri kandırdığını belirtti ve sektördeki üretici ve pazarcılara "Turistler enayi değil. Çocuklarınıza helal para yedirin" diyerek etik davranmaları çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.