10 Bin lira aylık Ek Gelir Hangi banka veriyor Nasıl alabiliriz

10 Bin lira aylık Ek Gelir Hangi banka veriyor Nasıl alabiliriz
Banka ayda 10 bin gibi güzel bir meblağı ek gelir olarak müşterilerine vermeyi vaat ediyor işte konuya ilişkin tüm detaylar şu şekilde.

Bankalar müşterilerine her zaman cazip fırsatları bir görev olarak görev biliyorlar ve işte yine onlardan birine denk geldiniz. Son dönem içinde çoğu banka sunmuş olduğu o güzel faiz oranlarını sergileyerek müşterileri cezp etmeye devam ediyor. Tüm bankaları aşağı yukarı ele aldık ve sizler için aşağıdaki rakamlar belirdi. Hepsine bakıp size en uygun bilgileri keşfedebilirsiniz.

Son dönemde bankaların sunduğu yüksek faiz oranları vatandaşlara aylık 10 bin TL ek gelir elde etme fırsatı sunuyor. ING'nin e-Turuncu Hesabı %52 faiz oranıyla 32 günde 250 bin TL yatırımı 260.51366 TL'ye çıkarırken benzer oranlar Fibabanka N Kolay DenizBank Yapı Kredi ve Enpara com gibi bankalarda da görülüyor. Örneğin Fibabanka'nın Kiraz Hesap'ı %51 faizle 250 bin TL'yi 260.31148 TL'ye N Kolay'ın Bonosu %50 faizle 260.10929 TL'ye çıkarıyor. Bu tür cazip faiz oranları birikimlerini kazanca dönüştürmek isteyen vatandaşlar için önemli fırsatlar sunuyor ve yatırım kararlarını şekillendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.