1000 Lira Öğrenci Bursu 9 Ay sürelik Avantaj İşte detaylar

1000 Lira Öğrenci Bursu 9 Ay sürelik Avantaj İşte detaylar
Evet MEB öğrencileri yaşadı tam 9 ay boyu sürecek bin liralık burstan söz ediliyor işte detaylar.

MEB tam dokuz ay sürecek aylık 1000 lira gibi güzel bir müjde vaat etti ve Milli Eğitim Bakanlığı öğrencileri başvuru şartlarını yerine getirmeleri halinde bu tutarlara erişebilecek işte konuya ilişkin detaylar şu şekilde listelendi.

YKS sonuçlarının açıklanması ve tercih sürecinin devam etmesiyle birlikte ekonomik sıkıntılar nedeniyle maddi zorluk çeken aileler ve öğrenciler için çeşitli kurumlar belediyeler ve firmalar tarafından burs destekleri sağlanmaktadır.

Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya yeni eğitim öğretim yılında şartları sağlayan öğrencilere aylık 1000 TL burs verileceğini açıkladı.

250 öğrenciye verilecek olan bu burs eğitim öğretim yılı boyunca 9 ay süreyle düzenli olarak ödenecek.

Başvuruların Ağustos ayı itibariyle tamamlanması gerektiği belirtilirken öğrenciler burs başvurularını Bartın Belediyesi'nin resmi web adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.