18-26 yaş arası gençlere 8 bin TL nakit kazanç!

18-26 yaş arası gençlere 8 bin TL nakit kazanç!
Gençleri yaz döneminde bekleyen kampanyalar hangileri? 18-26 yaş arası gençleri ilgilendiren 8.000 TL'lik nakit kazanç nasıl alınır? İşte merak edilenler

Bankacılık uygulamalarından dijitale taşındığı dönemde, rekabet ortamında bankaların sunduğu teklifler oldukça cazip hale geliyor. Garanti BBVA 8.000 TL'ye varan büyük fırsat paketini gençlere duyurdu. Gençlik bankacılığı kampanyası adıyla başlattığı özel tekliften 18-26 yaş arası tüm gençler faydalanabilecek.

14 Mayıs tarihinden itibaren Genç Garanti BBVA kampanyasına katılanlar müşteri olma adımlarını takip ederek 8.000 TL'ye kadar nakit kazanç elde edecek. Peki bu nasıl olabilir?

Garanti BBVA İle 8.000 TL'ye Kadar Nakit Kazanç Elde Etmenin Yolu Nedir?

Garanti BBVA maaş müşterilerine sunulan özel teklif aktif bonus genç ya da bonus klasik kredi kartı sahibi olan tüm 18-26 yaş arası öğrenciler için geçerlidir. Kampanya kapsamında mobil uygulamayı cep telefonuna indirerek müşteri olma adımlarını tamamlayanlar ve ilk kez banka müşterisi olacaklar için geçerlidir.

Kampanya yalnızca GENC2024 promosyon kodunu kullanarak uygulamaya girip kart başvurusunda bulunanlar için geçerlidir. Kampanyanın aktif olabilmesi için bonus genç ya da bonus kredi kartı başvurusunun onaylanması gerekir. Başvuruda bulunmak isteyenler Garanti BBVA mobil uygulaması içerisinde yer alan “başvuru” kategorisine gelerek “kart başvuruları” adımına geçmelidir.

Kampanya Kapsamında Başvuruda Bulunan Gençler Ne Kazanacak?

30 Haziran tarihine kadar dijital kanal yolu ile temassız müşteri olma özelliğini kullanan ve kredi kartı onayı alanlar 31 Ağustos tarihine kadar yapacağı 1.000 TL ve üzeri harcamayı 300 TL toplamda 3.000 TL'ye kadar bonus kazanacak.

Garanti BBVA'ya yakınını davet eden 18 yaş üzeri gençler 3.000 TL'ye kadar bonus kazanacak. Dijital abonelik ödemelerinde 1.000 TL bonus, restoran harcamalarında 1.000 TL bonus toplamda 8.000 TL nakit kazanç elde edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.