20 bin lira acil para arayana Muazzam kredi seçeneği

20 bin lira acil para arayana Muazzam kredi seçeneği
Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası düşük faiz oranları ile 20.000 TL kredi imkanı sunuyor. Bu özel teklife kimlerin ve nasıl başvurabileceği ise detaylı olarak açıklanıyor. Kampanya belirli koşulları sağlayan bireyler için geçerli olup başvuru süreci ve şartları hakkında bilgiler veriliyor.

Akbank düşük faiz oranlı ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya ile 20.000 TL kredi alan müşteriler Temmuz ayına borçsuz girebilirler. Kredinin başvurusu mobil uygulama veya müşteri iletişim hattı üzerinden yapılabilir. Akbank müşterisi olmayanlar da mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak hesap açabilirler. Kampanya 50.000 TL'ye kadar olan kredi taleplerini 36 ay vadeyle ve ilk ödemesi 92 gün ertelenerek sunuyor.

Krediye başvurmak için belge ve imza gerekmiyor; sadece Akbank sisteminde kayıtlı bilgi ve belgelerin eksiksiz olması yeterli. 20.000 TL kredi için aylık ödeme tutarı 1.27477 TL olarak belirlenmiştir. Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası ile 20.000 TL kredi imkanı sunuyor.

Bu kampanya kapsamında düşük faiz oranları ile kredi alan müşteriler ayda 1.000 TL ödeyerek Temmuz ayına borçsuz girebilecek. Kampanyanın detayları ve başvuru koşulları açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.