3 ay ertelemeli 100 bin TL bayram kredisi sms’le nasıl alınır?

3 ay ertelemeli 100 bin TL bayram kredisi sms’le nasıl alınır?
Yapı Kredi bayrama özel şeker tadında bir kredi kampanyası başlattı. Bayramda oluşan tüm masrafları tek kalemde temizleyecek 100 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruya açıldı. SMS ile bayram kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredinin bu özel kredisi 100 bin TL ile sınırlandırıldı. Bayrama özel düşük faizli kredi teklifi isteyen tüm banka müşterilerine 3 ay ertelemeli verilecek.

3 Ay Ertelemeli 100 bin TL Bayram Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ertelemeli kredi başvurusunda bulunan hak sahipleri Haziranda başvurduğunda ilk taksitini Eylül’de ödeyecek. 100 bin TL bayram kredisi için sms ile başvuruda bulunmak isteyenler düşük faizli krediyi anında kullanmak için;

  • PARA yazıp 4470’e kısa mesaj göndermelidir.

Üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisini isteyen Yapı Kredi mobil uygulamaya girerekte alabilir. Online başvuru ekranı için TIKLA!

HEMEN BAŞVURU için Bayram Kredisi HESAPLA

NOT: 3 ay ertelemeli kredi en fazla 21 ay taksitlenir.

3 Ay Ertelemeli 100 bin TL Bayram Kredisi Geri Ödeme Tablosu

Kredi tutarı: 100 bin TL

Kredi vadesi: 21 ay

Kredi faizi: %5, 49

Kredi aylık taksit:30.741, 75 TL

Bankanın başvuruda bulunacak müşteriye mesajı:

“Bayram Kredisi yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramları döneminde Yapı Kredi’nin avantajlı faiz oranları ile verilmektedir. Bayram Kredinizi 3 Aya Kadar Ertelemeli olarak kullanabilirsiniz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.