5 Bin Üzeri Taksitli Tamı Tamına 1.000.000 Lira Size Özel KREDİ

5 Bin Üzeri Taksitli Tamı Tamına 1.000.000 Lira Size Özel KREDİ
1 Milyon krediniz olacak ve taksitleri beş bin lira üzeri paradan ödenecek deseler ne derdiniz işte sizlere özel yeni kredi kampanyası işte detaylar.

Bu banka insanlara kolayca ev sahibi olabilmeleri için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanyada 1 milyon TL kredi çektiğinizde aylık sadece 5.068 TL taksit ödüyorsunuz.

Örneğin yedi kişi bir araya gelip bu krediyi kullanabilir ve herkes ayda 5.068 TL öder. Banka evin değerini belirlemek için uzman raporları kullanır ve kredi geri ödenirken ev üzerine ipotek koyar.

Ziraat Bankası insanlara kolaylıkla ev sahibi olabilmeleri için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanyada 1 milyon TL kredi çektiğinizde aylık sadece 5.068 TL taksit ödüyorsunuz. Yedi kişi bir araya gelip bu krediyi kullanabilir ve herkes ayda 5.068 TL öder.

Banka evin değerini belirlemek için uzman raporları kullanır ve kredi geri ödenirken ev üzerine ipotek koyar.

Hayat sigortası ve deprem sigortası gibi ek güvenlik önlemleri sunar. Bu kampanya ev almak isteyen ama yüksek taksit ödeyemeyenler için büyük bir fırsattır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.