750 lira Banka iadenizi almayı unutmayın

750 lira Banka iadenizi almayı unutmayın
Banka size özel bir 750 lira iadesinden söz ediyor ve bunu temasa geçenlerle paylaşacak işte bilinmesi gereken konuyla ilgili tüm detaylar.

İş Bankası 3-10 Temmuz tarihleri arasında İş Cep veya osym.gov.tr üzerinden Maximum Kart ile yapılan TUS başvuru ücreti ödemelerinde 750 TL Maxi Puan iadesi sağlayan bir kampanya başlattı. Kampanyaya tüm bireysel Maximum Maxi miles ve Privia kredi kartları dahil olup her müşteri sadece bir kez yararlanabilecek. Maxi Puanlar 24 Temmuz’da karta yüklenecek ve 24 Eylül’e kadar Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek işte diğer bütün detaylar.

İş Bankası Temmuz ayı kapsamında 3-10 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile İş Cep veya osym.gov.tr üzerinden Maximum Kart ile yapılan TUS başvuru ücreti ödemelerinde 750 TL Maxi Puan iadesi kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya Maximum Maxi miles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları dahil olup her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilecek. Kazanılan Maxi Puanlar 24 Temmuz’da karta aktarılacak ve 24 Eylül’e kadar Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez ve sadece İş Cep ile ÖSYM resmi sitesinden yapılan kredi kartı ödemelerinde geçerli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.