8 Bankanın Müşteriye Üst Düzey Jesti

8 Bankanın Müşteriye Üst Düzey Jesti
Kredinin faizsizini sunmayı vaat eden sekiz banka da miktarlar hizmet güzellikleri belli oldu işte ardı ardına sunulan sekiz banka kredi bilgileri şöyle gelişmektedir işte detaylar.

Kredi konusunda bankaların sekizi bir araya gelerek ihtiyaç kredisi sunumlarını yaptılar ve müşterilere en cazip gelen gelmeyen hepsi belli olmuş oldu işte sunulan nakit avanstan krediye hepsi şu şekilde gelişiyor.

Son dönemde ihtiyaç kredisi faiz oranlarının artmasıyla birlikte bankalar arasındaki rekabet kızışırken faizsiz kredi kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor ve bu bağlamda 8 banka yeni faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu.

Türkiye İş Bankası Yapı Kredi Albaraka Türk Ekonomi Bankası (TEB) QNB Finansbank En para ve Akbank müşterilerine çeşitli vadelerde ve tutarlarda faizsiz kredi ve nakit avans imkanı sunuyor ve örneğin Türkiye İş Bankası 3 ay vadeli ve 25.000 TL'ye kadar taksitli nakit avans sunmaktadır.

Yapı Kredi ise 3 ay vadeli ve 20.000 TL'lik nakit avans sağlıyor ve benzer şekilde Albaraka 3 ay ertelemeli ve 6 ay vadeli 15.000 TL TEB 6 ay vadeli 10.000 TL kredi ve 3 ay vadeli 25.000 TL nakit avans QNB Finansbank ise 6 ay vadeli 10.000 TL kredi ve 3 ay vadeli 20.000 TL taksitli nakit avans sunuyor.

En para 3 ay vadeli ve 20.000 TL'lik masrafsız ihtiyaç kredisi ile dikkat çekerken Akbank ise 6 ay vadeli 20.000 TL ihtiyaç kredisi sağlıyor ve bu kampanyalar faizsiz kredi arayışında olan vatandaşlar için cazip seçenekler sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.