Acil ihtiyacınızı ertelemeyin! Asgari ücretliye kamu desteği! 100 bin TL’lik anında hazır kredi paketi!

Acil ihtiyacınızı ertelemeyin! Asgari ücretliye kamu desteği! 100 bin TL’lik anında hazır kredi paketi!
Uzun vadeli çok hesaplı ihtiyaç kredisi arayanlar için beklenen o teklif geldi. Haziran ayı boyunca cazip faiz oranları ile kişiye özel esnek geri ödeme fırsatı sunan İş Bankası'nın 100.000 TL'lik anında hazır kredi paketine nasıl başvurulur? Geri ödemede sunulan tüm kolaylıklar haberimizde

Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için esnek kredi ödeme planı ile öne çıkan bireysel ihtiyaç kredisi elektronikten eğitime, ulaşımdan sağlığa kadar her alanda oluşan ihtiyacı gideriyor. Bütçeye ek yük olmadan kişiye özel sunulan bu fırsat aylık eşit taksitlerle veya özel olarak belirlenen esnek taksitli ödeme planı ile oluşturulabiliyor.

100 Bin TL İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

100.000 TL ve üzerindeki tüm krediler 12 ay vadeyle taksitlendiriliyor. Özel durumlarda şube ile görüşülerek bu süre esnetilebiliyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arası talep edilen kredileri için 24 ay vade, 50.000 TL ve altındaki krediler için ise 36 ay vade uygulanıyor.

İş Bankası'nın anında kredi başvuru ekranı kullanarak 250 bin TL'ye kadar olan tüm ihtiyaçlar dijital temas noktalarından yapılacak başvuruların onaylanması ile hesaba otomatik olarak aktarılıyor. Bu sayede 7/24 herhangi bir yerden kredi talebi şubesiz hazır hale geliyor.

100 Bin TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş Bankası 100.000 TL kredi başvurusu için işcep uygulamasına girerek “krediler” kategorisinden “kredim hazır” menüsüne ulaşıp başvuru talebini iletebilirsiniz. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına nakit, T.C kimlik no, kredi tutarı, doğum tarihi aralarında birer boşluk bırakarak yazıp 4402’ye sms olarak gönderilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.