İşte KREDİ muslukları Vana sonuna kadar Açıldı

İşte KREDİ muslukları Vana sonuna kadar Açıldı
Kredi denilince akla pek çok insan gibi PTT kurumunun sağladığı o güncel ve tam vatandaşın beklediği istediği şartlarda kredi desteği gelir evet gelin bu kredi desteğinin açılımı nedir ona bakalım işte detaylar.

Daima güncel kredi bilgileri veren sunan PTT yine güzel bir kredi kampanyası paylaşımıyla vatandaşın gönlüne taht kurmaya devam ediyor ve beklenen oranda mükemmel görünen kredi bilgilerine gelin birlikte bakalım işte detaylar ise şu şekilde şekilleniyor.

PTT emeklilere özel yeni kredi kampanyasıyla 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Temmuz ayında da devam eden bu kampanya düşük faiz oranı (%3.19) ile dikkat çekiyor. Emekliler kefilsiz ve belgesiz olarak sadece SMS yoluyla başvuru yapabiliyorlar. Başvuruda bulunmak için "PTT" yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını 3050 numarasına göndermeleri yeterli.

Bu krediden yararlanmak için maaşlarını üç yıl boyunca PTT'den almaları gerekiyor. Örneğin 10.000 TL kredi için 36 ay vadeli geri ödeme planında aylık taksitler 52795 TL olarak belirlenmiş ve kredi tahsis ücreti 55 TL'dir. Emekliler PTT'nin resmi internet sitesinden veya şubelerden daha fazla bilgi alabilirler. Bu kampanya emeklilerin acil finansal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir destek sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.