Akaryakıt fiyatları ateşlendi! Ek zam göründü… 200 TL indirimli akaryakıt nasıl alınır?

Akaryakıt fiyatları ateşlendi! Ek zam göründü… 200 TL indirimli akaryakıt nasıl alınır?
 Yazar / Alanya Medya
Brent petroldeki artış ile birlikte akaryakıt fiyatları zirveye ulaştı. Çifte zam beklentisi araç sahiplerini kara kara düşündürürken banka kampanyaları imdada yetişti. 200 TL indirimli akaryakıt nasıl kullanılır? İşte detaylar

Son günlerde artan petrol fiyatları akaryakıt cephesinde araç sahiplerini endişelendiriyor. Benzin ve motorine çifte zam beklentisi oluştu. Bu gece yarısı itibariyle benzin ve motorine ek bir zam geldi. Fiyat artışı ile birlikte benzin ve motorinde ilk kez 42 TL aşıldı.

Bir önceki hafta gelen benzin ve motorin zammı ile 40 TL'yi aşan fiyatlar bu kez 45 TL'ye doğru ilerliyor.Benzine 2 TL motorin grubuna ise 1,68 TL zam gelmişti. Yapılan son zam açıklaması ile birlikte her iki grup için 13 kuruş zam uygulandı.

Akaryakıt İndirimi Nasıl Alınır?

Zamların arttığı bir dönemde banka kampanyaları bir nebze olsun ferahlamayı sağlıyor. İş Bankası Maximum Kart ile yapılacak akaryakıt harcamasına 200 TL maxipuan kazandırıyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler maksimum mobil uygulama içerisinde yer alan katıl butonuna basarak ilgili adımları takip edebilir. Gün içinde tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişine 100 TL toplamda 200 TL maxipuan kazanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.