Akaryakıtta dev zam! Gece yarısı etiket değişimi fiyatlara nasıl yansıdı? İndirimli akaryakıt nasıl alınır?

Akaryakıtta dev zam! Gece yarısı etiket değişimi fiyatlara nasıl yansıdı? İndirimli akaryakıt nasıl alınır?
Küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler brent petrolü vurdu. Akaryakıt fiyat listesi yeniden güncellendi. Dün gece yarısı motorin grubuna uygulanan 1 lira 34 kuruşluk zam sonrası güncel fiyatlar ne oldu? İndirimli akaryakıt nasıl alınır? İşte detaylar

Brent petroldeki hareketlilik bu sabah saatlerinde motorinde etkisini hissettirdi. 13 Haziran Perşembe sabahı motorinin litre fiyatı 1 lira 34 kuruş zamla yeniden yükseldi. Güncel fiyat listeleri askıya çıktı. Büyük şehirlerde motorinin litre fiyatı uzun sürenin ardından 40 TL'yi aştı.

  • İstanbul'da motorinin litre fiyatı 40.67 TL

  • Ankara'da motorinin litre fiyatı 41.63 TL

  • İzmir'de motorinin litre fiyatı 42.02 TL

Haziran Ayı Bankaların Akaryakıt Kampanyaları

Güncellenen fiyatların gölgesinde bankaların Haziran kampanyaları araç sahiplerine farklı avantajlar sunuyor. Opet 15 Haziran tarihine kadar mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılan her hak sahibine 75 TL değerinde yakıt puan hediye ediyor.

Yapı Kredi Bankası Worldcard kullanıcıları için Opet'te araçta ödeme yöntemini kullananlara 30 Haziran tarihine kadar 150 TL'ye varan Opet puan hediye ediyor.

İş Bankası maxipuan ayrıcalığı ile maksimum karta özel akaryakıt ya da otogaz alışverişine toplamda 200 TL maxipuan hediye ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.