Alanya market kasalarında emekliye 200 TL indirim

Alanya market kasalarında emekliye 200 TL indirim
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da market kasalarında banka kartı ile alışveriş yapanlara 200 TL'ye kadar indirim kampanyası başladı. Emekliye özel bu tekliften nasıl yararlanılır?

Market harcamasını ucuzlatarak bireysel bütçeyi destekleyecek kampanya Kuveyt Türk'ten geldi. Kuveyt Türk Sağlam Kart emekli müşterisine özel Ağustos boyunca geçerli olacak bu teklif gıda market alışverişinde öne çıkıyor.

Kampanya kapsamında Kuveyt Türk banka müşterisi olup Sağlam Kart Troy başvurusunda bulunanlar yapacakları 500 TL ve üzeri market harcamasına 100 TL, ikinci harcamaya ise toplamda 200 TL indirim kazanacak.

Bireysel müşteriye özel sunulan bu kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin maaşını Kuveyt Türk'e taşıması yetecek. Kampanya kapsamında en fazla 200 TL kazanılabilir. Kuveyt Türk'ün emekliye özel sunduğu bu özel fırsat promosyon desteği ile geri ödemesiz nakte erişmeyi de kolay hale getiriyor.

Ağustos ayı boyunca emekli maaşını Kuveyt Türk'e taşıyanlar 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesinden faydalanıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.