Alanya’da ev alacak emekliler: 100 bin TL’lik kredi taksitleri 6 bin TL’ye geriledi!

Alanya’da ev alacak emekliler: 100 bin TL’lik kredi taksitleri 6 bin TL’ye geriledi!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da yaşayan emeklilere gündoğdu. 100.000 TL'ye kadar kredinin faizleri gibi gördü. Aylık taksitler daha makul seviyeye kadar geriledi

Acil nakit ihtiyacı bulunanlar dar gelirli emeklinin imdadına Aktif Bank yetişiyor. Emekliye özel kredi kampanyaları ile yeni bir konut sahibi olabilmek mümkün hale geliyor. Yeşili ve uçsuz bucaksız maviliği ile tam bir tatil mekanı olan Alanya'da 1+1 ev sahibi olmak isteyenler için fırsat ayağa geldi.

100.000 TL'lik kredi 24 ay vadeyle taksitlendirilebilecek. Üstelik emekliye özel %3,19 faiz oranı ile geri ödeme süreci daha kolay hale gelecek.

Emekliye Özel 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen emekliler Ağustos ayı içerisinde emekli maaşını PTT'ye taşıdığı anda kredi talebini değerlendirebilecek. PTT merkezlerine giderek 100.000 TL'ye kadar kredi istenebilecek talep edilecek.

Kredi kişiye özel geri ödeme ve faiz oranları ile değerlendirilecek. 100.000 TL'lik faizsiz kredinin geri ödeme tablosu belli oldu.

  • Kredi Tutarı: 100.000 TL

  • Kredi Vadesi: 24 ay

  • Kredi Tahsis Ücreti: 575 TL

  • Kredi Faiz Oranı: %3.19

  • Kredi Aylık Taksit Tutarı: 6.657 TL

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.