Alanya’da tropikal meyve bereketi! Doğal uyku ilacı: Hem dayanıklı hem ekonomik…

Alanya’da tropikal meyve bereketi! Doğal uyku ilacı: Hem dayanıklı hem ekonomik…
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'nın tropikal meyvesi Çarkıfelek Sadece 50 dekarlık alanda mucizeler yaratıyor. Hem kabuğuyla hem de meyvesi ile vücuda ve ruha şifa sunan Çarkıfelek üretimi Alanya'nın verimli topraklarında hayat buluyor.

Sera ve bahçelerde rahatlıkla yetiştiriciliği yapılan Çarkıfelek meyvesi Güney Amerika'da yetişen tropikal bir meyvedir. Mango ve Avokado gibi tropikal meyvelerin yoğun olarak yetiştiriciliğinin yapıldığı Alanya'nın verimli topraklarında halka şifa dağıtıyor.

İçerisinde doğal Passiflora maddesi taşıyor. Çarkıfelek meyvesi doğal yollarla tüketilebilen, kimyasaldan uzak uyku ilacı görevi görüyor. Kolay yetiştiriliyor olması, iki yılda bir ürün vermesi hem dayanıklı hem ekonomik olması nedeniyle de tercih ediliyor.

Uyku Kalitesini Artırıyor!

Çarkıfelek meyvesi Antalya'nın Alanya ilçesinde doğru iklim şartlarında kolaylıkla yetiştirilebiliyor. Gün içinde kişinin daha rahat olmasını sağlayarak uykuya kolay dağılması için tavsiye ediliyor.

Uyku kalitesini arttıran bu meyve kan basıncını dengeleyerek antioksidan özelliği sayesinde kansere karşı savaş açıyor. Günde 1 adet tüketildiğinde hem ruhsal olarak hem fiziksel olarak vücudu dengede tutuyor.

Çarkıfelek meyvesi sindirim sistemini düzenleyerek bağırsak sağlığını koruyor. İçinde bulunan C vitamini sayesinde bağışıklığı güçlendirirken kalp sağlığını kuvvetlendiriyor. Uykusuzluk başta olmak üzere anksiyete ve depresyon gibi ataklarında önüne geçiyor

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.