Alanyalı esnafa nakit destek! Taksitle faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi…

Alanyalı esnafa nakit destek! Taksitle faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi…
 Yazar / Alanya Medya
Dar gelirli aileler ve esnafın yükünü hafifletecek ihtiyaç kredisi Akbank’tan geldi. 20 bin TL faizsiz kredi için yapılması gerekenler haberimizde…

Alanyalı esnafın yüzü güldürecek faizsiz kredi Akbank müjdesi ile geldi. Bireysel müşteriye, esnafa, memura özel faizsiz teklifler Ağustosta’da devam edecek. 6 ay vadeli 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi online başvuruya açık.

Mobilden Akbanklı olanlar 16 Ağustos tarihine kadar bu tekliften yararlanacak. Kredi başvurusu sonrası kredi skoru yüksek olanlar dikkate alınacak. Banka değerlendirmesi sonrası başvuru sahibine olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılacaktır.

Banka kredi talebi 1.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir. Alanya’daki en yakın Akbank şubelerine gidilerek konuyla ilgili detaylı bilgi alınabilir.

20 bin TL Faizsiz İhtiyaç Kredisi Geri Ödeme Bilgisi

Kredi Tutarı: 20 bin TL

Kredi Vadesi: 6 ay

Kredi Tahsis Ücreti: 115 TL

Kredi Aylık Taksit Ücreti: 3.333,33 TL

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.