Altında büyük değişim

Altında büyük değişim
Altının rotasında değişim mi olacak yoksa aynı mı kalacak işte haberle ilgili tüm detaylar haberimizde işte ayrıntılar.

Amerika'dan gelen büyüme verileri altının rotasını değiştirdi ve gram ile ons altının yükselişini sınırladı. Gram altın bu hafta %024 azalışla 2452 liradan kapanırken çeyrek altın 4 bin 60 liradan cumhuriyet altını ise 16 bin 226 liradan satıldı.

Ons altının fiyatı %005 artışla 2 bin 329 dolardan işlem görüyor. ABD büyüme verilerinin karışık sinyaller vermesi varlık fiyatlarındaki belirsizliği artırdı ve yatırımcıların faiz indirimi beklentilerini güçlendirdi.

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Michelle Bowman yüksek enflasyon baskısının sürdüğünü ve Fed'in faiz indirimine hazır olmadığını vurguladı.

Analistler ABD'de çekirdek kişisel tüketim harcamaları ve Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksinin takip edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.