Antalya’nın o ilçesinde faturalar bakın nasıl ucuzluyor? 500 TL daha az ödemek için…

Antalya’nın o ilçesinde faturalar bakın nasıl ucuzluyor? 500 TL daha az ödemek için…
 Yazar / Alanya Medya
Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayanlar faturaları ucuzlatmanın yolunu buldu. Özellikle kış aylarında doğalgaz yaz aylarında klimanın fatura bedelini azaltmayı sağlayacak işte o pratik yöntem…

Günlük hayatta alınabilecek pek çok kişisel tasarruf tedbiri oldukça işe yarıyor. Ev içerisinde belirli noktalara uygulanacak yalıtım teknikleri her ne kadar yeterli görülse de bankaların sunduğu farklı desteklerde bulunuyor.

Bireysel kart kullanıcılarının bağlı bulunduğu bankalar özellikle fatura talimatları ile faturayı ucuzlatmayı sağlayacak farklı destekler sunuyor. Denizbank banka müşterisine özel mobil uygulama üzerinden başvuru yapıldığında 500 TL'ye kadar fatura desteği sağlıyor. Peki bu nasıl olabilir?

31 Ağustos tarihine kadar Denizbank müşteri hesap açılışı yapanlar her fatura talimatına en az 100 TL indirim kazanıyor. İlk fatura için 100 TL, 3 yeni fatura için 250 TL 5 yeni fatura talimatı için 500 TL'ye kadar bonus kazandıran teklif Ağustos ayı sonuna kadar devam ediyor.

Mobil uygulama üzerinden yapılacak otomatik fatura başvurusu sayesinde cep telefonu, ev telefonu, elektrik, su, doğalgaz, internet ve televizyon faturaları otomatik olarak ucuzluyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.