Araç fiyatları dibi gördü! Otomotiv sektörü yeşillendi! Ucuza araç nasıl alınır?

Araç fiyatları dibi gördü! Otomotiv sektörü yeşillendi! Ucuza araç nasıl alınır?
Bayram öncesinde araç pazarında hareketlilik başladı. Galeriler dolup taştı. İkinci ele olan talepler arttı. Sıfır araçlarda %30'a yakın indirim başladı. Araç fiyatlarında başlayan bu düşüş otomotiv firmalarının kampanyaları ile destekleniyor. İşte en ucuz aracı veren o firmalar

Araç firmalarında Haziran ayı kampanyalı satış dönemi başladı. Düşen fiyatlarla birlikte otomotiv sektörünün öncü markalarının başlattığı kampanyalar yeni bir araç alabilmeyi kolay hale getiriyor. Çoğu araç kampanyası yüksek kredi ve düşük faiz oranları ile bütçeyi korurken pek çoğu kayda değer rakamda indirim ve takas kampanyaları ile de bu süreci destekliyor.

Ford Haziran Ayı Bayram Kampanyası “300 Bin TL Faizsiz Kredi”

Ford Haziran ayına özel ticari araçlarda peşin alımda indirim kampanyasını başlattı. İkinci el araç alımlarında ise 250.000 TL kredi kolaylığı sunuyor. Ford ikinci el araç alımında 250.000 TL taşıt kredisi %2,99 faiz fırsatı ile istenebiliyor. Üstelik 12 aylık vadelerle geri ödenebiliyor. Ford'un binek tipi araçlarda bireysel müşteriye özel sunduğu bir başka teklif faizsiz kredi avantajı. 300.000 TL'ye kadar taşıt kredisi faizsiz olarak 12 Ay vadelendirilebiliyor.

Fiat Haziran Ayı Bayram Kampanyası “100 Bin TL Nakit İndirim”

Fiat Haziran kampanyası 500 E modeli için başladı. 100.000 TL nakit indirimin yanı sıra 200.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunulacak. Fiat sınırlı sayıda Egea modeli için fiyatları dibe çekti. Haziran ayına özel stoklarla sınırlı kampanya kapsamında Egea modelleri 799.900 TL'den satışa sunuluyor.

KİA Haziran Ayı Bayram Kampanyası “20 Bin TL Takas Desteği”

Kia 120.000 TL'ye Varan İndirimin yanı sıra 200.000 TL faizsiz kredi kampanyasını başlattı. Birden çok modelinde geçerli faizsiz kredi ve indirim kampanyalarının yanı sıra 20.000 TL'ye kadar da takas desteği sunuyor. Binek tipi ve ticari araç modellerinde geçerli olan kampanya Haziran ayı boyunca devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.