Araç pazarında indirim rüzgarı! Fiyatlar dibi gördü… Citroen, Peugeot, Fiat modelleri faizsiz kredi kampanyaları

Araç pazarında indirim rüzgarı! Fiyatlar dibi gördü… Citroen, Peugeot, Fiat modelleri faizsiz kredi kampanyaları
Uzun süredir beklenen araç kampanyaları sonunda geldi. Belirli markalar üzerinden yapılan stok eritme hareketleri araç satın alacaklara yaradı. 7 Temmuz tarihine kadar kampanyaları devam edecek olan işte o firmalar

Yeni bir araç almanın tam zamanı. Piyasalar o düzenlemeye kilitlendi. Sıfır otomobil satışlarında kampanyalar başladı. 7 Temmuz tarihinde beklenen yeri düzenleme kapsamında gelecek sınırlama nedeniyle başlayan kampanyalar uzun süredir fırsat bekleyen, yeni bir araç almak isteyen müşteriyi de memnun etti.

Peugeot Faizsiz Kredi Kampanyası

Peugeot firması Haziran ayına özel kampanyaları ile göz dolduruyor. Faizsiz kredi arayanlar için 12 ay vadeli ve 200.000 TL kredi kampanyasını başlattı. Kampanyadan tüm Peugeot yetkili satış bayilerine gelinerek faydalanılabilir.

Skoda Faizsiz Kredi Kampanyası

Skoda seviye değiştikçe kredi desteği de değişen araç kampanyasını duyurdu. En çok satılan Fabia modeli için 250.000 TL 12 ay vadeli faizsiz kredi teklifini başvuruya açık hale getirdi. Kusursuz dış dizaynı teknoloji ile desteklenen altyapısı ile dikkat çeken Citroen birden çok modelinde faizsiz kredi kampanyasını duyurdu.

Citroen Faizsiz Kredi Kampanyası

Citroen'in elektrikli E - C4 modeli için faizsiz 12 ay vadeli 180 bin TL kredi başvuruya açıldı. İsteyenler Citroen C3 modelleri için 200 bin TL'ye kadar faizsiz kredi kullanabilecek. Citroen'in en çok dikkat çeken uygun fiyatlı araç skalasında yer alan modeli Citroen Ami modeli için 150.000 TL faizsiz kredi alınabilecek.

EGEA Faizsiz Kredi Kampanyası

Fiat, Türkiye'de en çok satılan Egea modeli için indirimli tekliflerini faizsiz kredileri ile destekledİ. 2 Temmuz tarihine kadar 969 bin TL yerine 799 bin TL'den satışa sunuldu. Üstelik Haziran boyunca 250.000 TL faizsiz ve 12 ay vadeli kredi ile de destek verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.