Araç sahipleri dikkat! O tarihe kadar akaryakıt harcaması 230 TL bedavaya gelecek

Araç sahipleri dikkat! O tarihe kadar akaryakıt harcaması 230 TL bedavaya gelecek
81 ilde tüm araç sahiplerini memnun edecek bir gelişme yaşandı. Akaryakıt harcamasına 230 TL'ye kadar indirim kazandıran yeni bir dönem başlıyor. Petrolde başlayan sert düşüşü destekleyen bu özel kampanyadan kimler, nasıl faydalanacak? İşte detaylar

Brent petrolün varil fiyatı uzun sürene ardından düşüşe geçti. İlk kez 80 doların altını gördü. Piyasalarda indirim hareketliliği başladı. Bu sabah saatlerinde paylaşılan yeni gelişmeye göre motorine zam otogaza indirim uygulandı. Tüm bu gelişmelere ek olarak bankadan sevindirecek indirim kampanyası müjdesi geldi.

Kredi Kartı İle Akaryakıt Alımına İndirim Nasıl Kazanılır?

ING Bank 30 Haziran tarihine kadar geçerli olan kampanyasını duyurdu. Shell istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 800 TL harcama yapana 230 TL indirim verilecek. Kampanya kapsamında sunulan akaryakıt indiriminden faydalanabilmek için kampanya katılım sağladıktan sonra harcama yapılması gerekecek.

Sms Yolu ile İndirimli Akaryakıt Nasıl Kazanılır?

ING Bank'ın Shell'de geçerli 230 TL indirim kampanyasına sms ile başvuru yapılabilir. Bunun için cep telefonunun mesaj kısmına SHELL yazıp 22.05'e SMS göndermek yetecek. Kampanyadan sadece 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapanlar faydalanabilir. Kazanılan indirim 5 Temmuz tarihinde karta yansıtılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.