Asgari Ücrete Ara Zam Gelecek Mi Son Dakika Haberi!

Asgari Ücrete Ara Zam Gelecek Mi Son Dakika Haberi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk'te yapmış olduğu asgari ücret konuşması ile asgari ücrete ara zam gelecek mi son dakika gelişmesini de paylaşmış oldu.

Asgari ücrete ara zam gelecek mi son dakika haberleri, asgari ücretle çalışan vatandaşın çok fazla ilgisini çekiyor. Asgari ücretin Dolar kuru karşısında her geçen gün eridiği düşünülüyor. Konu ile ilgili açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi: "Temmuz ayında asgari ücret ile ilgili bir süreç uygulanmayacak!"

Asgari Ücrete Ara Zam Gelecek Mi Son Dakika

Asgari ücretli milyonlarca çalışan, enflasyonun yüpselip alım gücünün düşmesinden şikayetçi iken, asgari ücrete ara zam gelecek mi son dakika haberlerini araştırıyor. CNN Türk ekranlarında gündeme dair soruları yanıtlayan Hamza Dağ, asgari ücretli çalışanın yüzüne kapıları kapattı!

Hamza Dağ, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Burada artık esas mücadelemiz enflasyonu düşürmek noktasında. Haziran'dan itibaren de enflasyondaki düşüşü görmeye başlayacağız. Temmuz ayında asgari ücretle ilgili bir sürecin olmayacağını söyleyebilirim.

Alanya Medya olarak daha önce yapmış olduğumuz haberlerde asgari ücrete ara zammın Eylül ayında yapılmasını beklediğimizi belirtmiştik. Gelişmeleri takip ederek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

ALanya Medya - Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.