Bakan Göktaş Duyurdu! Yaşlı Ve Engelli Maaşı Yattı Mı? Ne Zaman Yatacak?

Bakan Göktaş Duyurdu! Yaşlı Ve Engelli Maaşı Yattı Mı?  Ne Zaman Yatacak?
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu! Yaşlı ve engelli maaşı ne zaman yatacak? Yattı mı? Maaşlar Kurban Bayramı öncesinde hak sahiplerinin eline geçti mi?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte pek çok kişi yaşlı ve engelli maaşu ne zaman yatacak sorusunun yanıtlarını araştırmaya başladı. Pek çok ihtiyaç sahibi vatandaş için Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: Yaşlı ve engelli maaşı Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatrı!

Yaşlı Ve Engelli Maaşı Yattı Mı?

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, toplamda 4.8 milyar TL tutarında yaşlı ve engelli maaşı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti. Bakan Göktaş, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Engelli ve yaşlıların, hayata etkin katılımları ve bağımsız yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata, her alanda yanlarındayız. Bu kapsamda, Haziran ayı için yaklaşık 2,7 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ve yaklaşık 2,1 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 4,8 milyar liranın hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.