Banka 25.000'i Gözden Çıkaralı Çok Olmuş İşte Kredi Detayları

Banka 25.000'i Gözden Çıkaralı Çok Olmuş İşte Kredi Detayları
Banka müşterisine bambaşka seviyede cömertlik para ve ihtiyaca yönelik krediler sunmaya devam ediyor ve de bu da böylesi bir krediye benziyor işte detaylar.

Bu güzel haberi her banka vermeli diyoruz ve bu banka bir bankadan çok daha fazlası oluyor bu haberimizde işte şu şekilde bir kredi ile güzelliklerin güzelliğini banka müşterisine sergilemeye devam ediyor işte detaylar.

İş Bankası yeni müşterilere özel 25.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başlattı ve 1 Temmuz 2024 ile 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında İş Cep uygulamasında "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olanlar bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında 2-3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanılabilir ve bu tutar 300 TL ile 25.000 TL arasında olmalıdır ve kullanım sadece İş Cep ve Maximum Mobil uygulamaları üzerinden mümkündür.

Taksitli nakit avans tutarı bir takvim ayında müşteri limitinin %25’i kadar en fazla 25.000 TL ile sınırlıdır ve kampanya yalnızca bireysel kredi kartları için geçerlidir ve her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir.

Başvuru süresi kampanya dönemi içerisinde müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takip eden ilk iş günü başlar ve ek 2 iş günü içinde tanımlanır kampanya ise 31 Ağustos 2024 tarihinde sona erer ve de daha fazla detay için İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.