Banka Akaryakıtta Kampanyaya Gitti

Banka Akaryakıtta Kampanyaya Gitti
Banka tüm müşterilerini memnuniyete davet edercesine güzel bir indirim haberiyle güzel bir kampanya haberiyle güne başladı ve işte o güzel haberin detayları.

Bir bankadan çok daha ötesini keşfedeceğiniz bu kampanya haberimizde kesinlikle işinize yarar bir akar yakıt indirim kampanyasını keşfetmeye başlamış olacaksınız işte konuya ilişkin detaylar ise şu şekildedir.

Banka müşterilerine yönelik yeni bir akaryakıt kampanyası başlattı ve 1 Temmuz - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya ile Banka kart sahipleri Petrol Ofisinden yapacakları 750 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde toplamda 240 TL'ye varan iade kazanma şansı elde edebilecekler.

Kampanyaya katılım oldukça basit; cep telefonunuzdan "PO" yazıp 4757'ye SMS göndermeniz yeterlidir ve kampanya sadece asıl Bank kart sahiplerine yönelik olup ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahil edilmeyecek.

Aynı gün içinde yapılan birden fazla alışverişten sadece biri kampanyaya dahil edilebilir ve kazanılan iadelerin 23 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir; bu tarihe kadar kullanılmayan iadeler geçersiz sayılacak.

Bu kampanya ile Ziraat Bankası müşterilerine akaryakıt harcamalarında tasarruf etme fırsatı sunuyor ve kampanya detayları ve şartları hakkında daha fazla bilgi için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.