BANKA coşkuyu verdi Promosyon Zammı Yapıldı

BANKA coşkuyu verdi Promosyon Zammı Yapıldı
Bankalarda promosyon zamlarının yanaştığı şu dönemde bu banka bambaşka bir deneyim sundu ve promosyon verme konusunda bir ilke imza attı desek yeridir ve de fiyatların bu güzel istikrarlı yükselişi ateşi daha da alevlendirdi işte detaylar.

Akbank da Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek promosyon ücretleri önemli bir artışa sahne olduğu bilgisi geldi ve müşterilerin de bu çok güzel şekilde avantajına oldu.

Yapılan o güzel duyuru sayesinde bankaya koşan sayısında önemli bir artış olduğu da görüldü ve bu da yüksek avantajlar gereği olduğu ortaya çıktı.

Temmuz ayı itibarıyla Akbank promosyon ücretlerinde önemli bir artış yaparak müşterilerine daha yüksek avantajlar sunacağını duyurdu.

Bu duyuru sonrası birçok kişi bankanın şubelerine giderek detayları inceledi.

Ekonomik koşullar ve maliyetler doğrultusunda alınan bu karar SSK BAĞKUR veya Emekli Sandığı emeklisi olup maaşını 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyanları kapsıyor.

Maaşlarını üç yıl boyunca Akbank'tan almayı taahhüt eden emekliler 15.000 TL'ye varan promosyonlardan faydalanabilecek.

Axess/Wings kredi kartı sahipleri kampanya dönemi içinde verdikleri ilk beş otomatik fatura ödeme talimatı başına 500 TL toplamda 2.500 TL chip-para ödülü kazanarak toplamda 17.500 TL ödül fırsatından yararlanabiliyorlar.

Detaylı bilgiler Akbank’ın resmi internet sitesi şubeleri veya müşteri hizmetleri aracılığıyla elde edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.