Banka ilk kez gelen her yeni müşteriye faizsiz kredi dağıtıyor!

Banka ilk kez gelen her yeni müşteriye faizsiz kredi dağıtıyor!
 Yazar / Alanya Medya
Faizsiz kredi teklifleri ile dikkat çeken bankaların teklifleri Ağustos ayına damga vuruyor. Banka her yeni müşterisine faizsiz kredi dağıtıyor

Yıl içinde bireysel banka müşterisine özel kampanya teklifleriyle bütçeyi ferahlatan ING Bank'ın faizsiz ihtiyaç kredisi teklifi başvuruya açıldı. İlk kez ING Banklı olanlar için kredi kullanım ekranı aktif hale getirildi.

Yeni müşteriye özel kampanya Ağustos ayı boyunca devam edecek. Kampanya kapsamında ilk kez banka müşterisi olacaklara faizsiz 15.000 TL kredi 6 ay vade ile verilecek.

Acil nakit ihtiyacını gidermek isteyenler, faizsiz kredi teklifi peşinde koşanlar için ING Bank'ın bu önerisi yalnızca ilk kez banka müşterisi olacaklar için geçerlidir. Daha önceden kredi kullananları için faiz oranı %3,69 üzerinden değerlendirilir.

15.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisinin geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 15.000 TL

  • Kredi vadesi: 6 ay

  • Kredi faiz oranı: %0

  • Kredi tahsis ücreti: 75 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı 2.500 TL

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.