Banka o Krediyi bir duyurdu Kuyruklar Oluştu

Banka o Krediyi bir duyurdu Kuyruklar Oluştu
Banka öyle muazzam bir kredi bilgisi duyurdu ki akıllara durgunluk verecek düzeyde insana cazip gelecek özelliklere sahip bir o kadar da güzel işte detaylar.

Banka işte o muazzam kredinin sinyallerini verince halk o bankanın önüne adeta üşüştü banka kredi bilgileri cazipte ve o türde güzel detaylarının olması ise banka kredisine olan ilgiyi bir anda tavan yaptı işte o güzel ve cazip kredi detayları ve tüm bankalarda da bulabileceğiniz oranlar.

Banka emeklilere ve binalarında yalıtım ihtiyacı olan kişilere yönelik 0.99 faiz oranıyla kredi vereceğini duyurdu. Bu kampanya kapsamında en fazla 50 bin TL'lik kredi 36 ay vade ile alınabilecek ve aylık geri ödeme tutarı 1.726,44 TL olacak. Toplam geri ödeme tutarı ise 62.151,72 TL olarak hesaplanıyor. Bu düşük faizli krediyi başlattılar ve kampanyanın ne zaman sona ereceği ve de değişiklik yapma hakkının saklı olduğunu da ancak bankalardaki bilgilere bakarak öğrenebilirsiniz detaylı bilgiler için ise herhangi bir bankadan arayarak ve ya cep telefonu aracılığıyla ya da uygulama aracılığıyla da bilgiler alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.