Banka Promosyon Vanasını Sonuna Kadar Açtı! Emekli Yaşadı!

Banka Promosyon Vanasını Sonuna Kadar Açtı! Emekli Yaşadı!
 Yazar / Alanya Medya
Bankada bayram oldu banka promosyonda muslukları son damlasına kadar açtı ve halk özellikle emekli halka bayram oldu gün doğdu.

İş Bankası emeklilere yönelik Ağustos ayına özel güncellemelerle rekor bir promosyon kampanyası başlattı.

SGK emeklilerine (Emekli Sandığı SSK ve BAĞ-KUR) yönelik olarak sunulan bu kampanya banka tarafından müşteri memnuniyeti ve sadakatini artırmak amacıyla tasarlandı.

28 Mart - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesini İş Bankası'na taşıyan ya da mevcut maaşını bu bankaya aktaran emekliler 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemelerinden yararlanabilecekler.

Promosyon tutarı emekli maaşı aralığına göre değişiklik gösterirken maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemezken çeşitli ayrıcalık ve avantajlardan da faydalanabiliyor.

Emekliler banka şubeleri ATM'ler İnternet Şubesi veya İşCep aracılığıyla maaşlarını kolayca taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.