BANKA Promosyon Zammı yaptı Ortalık coştu

BANKA Promosyon Zammı yaptı Ortalık coştu
Promosyon zamanları geldiği şu dönemde bir banka daha promosyonda coşkuyu artıracak fiyat artırımı gösterince işler çığırından çıktı ve büyük kutlamalar baş gösterdi işte detaylar.

Akbank Temmuz ayı itibarıyla promosyon ücretlerinde önemli bir artışa giderek müşterilerine daha yüksek avantajlar sunacağını duyurdu.

Duyuru ile çok sayıda insan bankanın yolunu tuttu ve hemen detayları incelemeye başladı.

Ekonomik koşullar ve maliyetler doğrultusunda alınan bu karar kapsamında SSK BAĞKUR veya Emekli Sandığı emeklisi olup maaşını 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan içindir.

Aynı zamanda taşıma işlemi sonrası ise üç yıl boyunca burada almayı taahhüt eden emekliler 15.000 TL’ye varan promosyonlardan faydalanabilecekler.

Kampanya dönemi içerisinde Axess/Wings kredi kartı sahipleri için verilen ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 500 TL toplamda 2.500 TL chip-para ödülü ile birlikte toplamda 17.500 TL ödül fırsatı sunuluyor.

Detaylı bilgilere Akbank’ın resmi internet sitesi şubeleri veya müşteri hizmetleri aracılığıyla ulaşılabilir.

Yine bütün detayları banka resmi web adresinde de bulabilirsiniz bu bilgilendirme amaçlı bir haberdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.