Bankadan bayram hediyesi! Online başvuruya özel 1.000 TL hesaba geçecek!

Bankadan bayram hediyesi! Online başvuruya özel 1.000 TL hesaba geçecek!
Bankaların bayram kampanyaları başladı. Online başvuruya özel 1.000 TL destek ödemesinden nasıl yararlanılır? merak edenler için ayrıntılar haberimizde…

Haziran ayı boyunca banka müşterisi olanlar 1.000 TL kazanacak. Mobil müşteriye özel kredi kampanyaları başladı. Bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup onay alanlar tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1.000 TL bonus kazanacak. Bu sayede kredi kartı ile yapılacak ilk 1.000 liralık alışveriş bedavaya gelecek.

30 Haziran tarihine kadar devam eden kampanyadan tüm Garanti BBVA müşterisi olmak isteyenler faydalanacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin dijital uygulama üzerinden temassız müşteri olma adımlarını takip etmesi yetecek.

Kampanya katılım sağladıktan sonra 1.000 TL kazanma şansı elde edenlerin bu hakları 4 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri arasında açıkta bulunan banka hesabına aktarılacak.

1.000 TL Bonus Nasıl Kazanılır?

Her müşteri kampanya devam ederken en fazla 1.000 TL bonus kazanabilir. 1.000 TL bonus nasıl kazanılır?

Garanti BBVA ile 1.000 TL bonus kazandıran kampanyadan faydalanmak isteyenlerin şu adımları takip etmesi gerekiyor:

  • Garanti BBVA mobil uygulaması cep telefonuna indirilir.

  • Müşteri olmak istiyorum butonu aktif hale getirilir.

  • Açılan ekrana kimlik numarası ve cep telefonu numarası girilerek kişisel bilgiler doldurulur.

  • Telefon yatay konuma getirilir. Kimliğin ön ve arka yüzeyinin fotoğrafı çekilir.

  • Kimlik doğrulama işlemi için telefonun NFC özelliğinin aktif olması yeterlidir.

  • Son olarak telefonun ön kamerası kullanılarak yüzün fotoğrafı çekilir.

Online Banka Müşterisi Olanlara Fırsatlar!

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yolu ile müşteri olma adımı başlatılır. Görüntülü görüşmek hizmeti tatiller ve hafta sonu dahil olmak üzere 08.30 ile 01.00 arasında başlatılabilir.

Garanti BBVA müşterisi olanlar 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi başvurusunda bulunabilir. Genç kullanıcılar için 8.000 TL'ye kadar indirim sağlanabilir. Yakınını davet edenleri için 3.000 TL bonus kazanılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.