Bankalardan Biri Türkiye'den Çekilme Kararına Vardı

Bankalardan Biri Türkiye'den Çekilme Kararına Vardı
O banka artık TR'de işlem yapmayacağını belirterek çekilme kararını resmen duyurdu işte detaylar.

Türkiye de yıllardır iş yapmış bir banka artık faaliyetlerine son verme kararı alıp Türkiye pazarından çekilme kararını resmen bildirmiş oldu işte o çekilme kararına ilişkin detaylar şu şekilde gelişti.

Avrupa'nın en büyük tarım bankası olarak bilinen Rabobank Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı ve bu kararı takiben Rönesans Holding ile Rabobank International Holding B.V. arasında hisse devir anlaşması imzalandı.

Anlaşmaya göre Rabobank A.Ş.'nin tüm hisseleri düzenleyici kurum onayları tamamlandıktan sonra Rönesans Holding'e devredilecek. Bu gelişme eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol B. tarafından sosyal medyada duyuruldu ve Rabobank'ın 2014 yılından bu yana Türkiye'de büyük ölçekli kurumsal müşterilere hizmet verdiği belirtildi.

Rabobank en büyük tarım bankası olarak bilinen kurum Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı.

Bu kararın ardından Rönesans Holding Rabobank'ı satın almak için bir hisse devir anlaşması imzaladı.

Anlaşmaya göre Rabobank A.Ş.'nin tüm hisseleri gerekli düzenleyici kurum onaylarının alınmasının ardından Rönesans Holding'e devredilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.