Bankaların Bankası Müjdeyi patlattı Müşteriyi Sevince Boğacak

Bankaların Bankası Müjdeyi patlattı Müşteriyi Sevince Boğacak
Bankaların bankasından müşteri sevindirecek güzel bir hareket adım geldi tam 100.000 değerinde muhteşem bir kredi üstelik bol avantajlı işte detaylar.

Bankaların bankasında sizlere özel bir 100 binlik kredi sizi bekliyor olacak ve o kadar özel koşullara güzelliklere sahip ki bir bankadan daha ötesi dedirtecek kadar iyi gelecek işte detaylar.

ING Bank vatandaşlara yüksek faiz oranları karşısında cazip bir fırsat sunarak 3 ay ertelemeli ve düşük faizli 100 bin TL ihtiyaç kredisi ve 5 bin TL faizsiz nakit avans imkanı tanıyor.

İlk kez ING Bank müşterisi olanlar için sunulan bu kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi hesaplama aracı kullanılarak en uygun kredi seçenekleri belirlenebiliyor ve başvurular ING Mobil veya "Hemen Başvur" butonundan yapılabiliyor.

Turuncu Ekstra'lı yeni ING müşterileri 5 bin TL'ye kadar %0 faiz oranı ve 50 bin TL'ye kadar %357 faiz oranından yararlanma fırsatına sahip olacak.

İNG Bank öncesinde görmediğiniz kadar eşsiz fırsatlar sunmakta üzerine başka banka tanınmayacak derecede mükemmel çalışmalar yapan sizi sizden daha çok düşünen bir bankadır bu teklif size uygunsa kaçırmamanız önerilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.