Bayram öncesi faizsiz müjde Yapı Kredi’den geldi! Masraflarınızı faizsiz halledin, ertelemeyin!

Bayram öncesi faizsiz müjde Yapı Kredi’den geldi! Masraflarınızı faizsiz halledin, ertelemeyin!
İki tatilin bir arada gelmesi ile beraber birçok vatandaşın masrafları arttı. Özellikle dar gelirli olup artan masraflarının içerisinden çıkamayan vatandaşlara çözüm Yapı Kredi bankasından geldi. Banka, 3 ay vadeli ve faizsiz nakit avans fırsatı ile müşterilerine müjdeyi verdi.

Yapı Kredi bankası 20 bin TL’lik faizsiz nakit avans kampanyasını tekrar başlattı. Yayımladığı son duyuru ile yeni müşterisi olacak her vatandaşa faizsiz ve 3 ay vadeli nakit avans fırsatı sunulacağını duyurdu.

Kampanya detayları neler?

Yapı Kredi bankasının 20 bin TL’lik kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar ilk olarak ‘’JETAVANS’’ kodu ile Yapı Kredi müşterisi olmaları gerekmektedir.

İlk defa Yapı Kredi müşterisi olan vatandaşlar için geçerli olan 20 bin TL’lik faizsiz, 3 ay vadeli nakit avans kampanyası anında hesaplarda.

Kampanyaya katılım yalnızca Yapı Kredi mobil üzerinden olacaktır. Detaylı bilgi için Yapı Kredi bankasının resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

ekran-goruntusu-2024-06-12-103000.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.