Bayrama özel ihtiyaç kredisi kampanyası! Ayda 2.500 TL ödeme sözüne 30 bin TL verilecek!

Bayrama özel ihtiyaç kredisi kampanyası! Ayda 2.500 TL ödeme sözüne 30 bin TL verilecek!
Bu bayramda tüm nakit ihtiyaç tek sms ile sona eriyor. O banka gemileri yaktı. Düşük faizli kredi kampanyaları ile Haziran ayına giriş yaptı. Bayrama özel 30 bin TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır? İşte merak edilenler…

Bayram boyunca oluşacak acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz o özel teklif Yapı Kredi'den geldi. Vade süresine göre değişen faiz oranı ve aylık taksit tutarı ile kişiye özel geri ödeme fırsatı sunan bankanın bayrama özel ihtiyaç kredisi başvuruya açıldı.

Bankanın internet sitesi üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi adımlarını takip ederek bayrama özel ihtiyaç kredisi kategorisine girip hazır kredi paketlerini değerlendirebilirsiniz. Banka politikası kapsamında 50.000 TL ve üzerinde olup 100.000 TL altındaki tüm kredilerin vadesi 24 ay ile sınırlandırılmıştır.

3 Ay Ertelemeli 30 Bin TL Bayram Kredisi

3 ay ertelemeli kredi en fazla 21 ay vadelendirilebilir. Haziran ayında kredi başvurusunda bulunan her banka müşterisi 3 ay erteleme kampanyasına başvuruda bulunduğu anda ilk ödemeyi Eylül ayında yapacak.

Bankanın ihtiyaç sahibi bütün bireysel müşteriye özel sunduğu tekliften faydalanmak isteyenler aylık %5,99 faiz oranı ile 36 ay vadeli bayrama özel ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

3 Ay Ertelemeli 30 Bin TL Bayram Kredisi Geri Ödeme Tablosu

Yapı Kredi 36 ay vadeli 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu aylık taksitleri ne kadar oldu?

  • Kredi tutarı: 30.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi faiz oranı: %5,96

  • Kredi taksit tutarı: 2.504,50 TL

3 Ay Ertelemeli 30 Bin TL Bayram Kredisi SMS ile Başvuru Adımları

Yapı Kredi 30.000 TL bayram kredisine sms ile başvuruda bulunmak isteyenler şu adımları takip edebilir:

  • Cep telefonun mesaj kısmına aralarında birer boşluk bırakarak bireysel, T.C no, aylık gelir, doğum tarihi yazılıp 4411'e SMS gönderilmelidir.

Başvuru durumunu sorgulamak isteyenler; müşteri iletişim hattını arayabilir ya da Yapı Kredi mobil uygulamalar içinde yer alan krediler menüsüne girilerek başvuru izleme adımlarını takip edebilir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.