Belediye çalışanına 100 Milyar para

Belediye çalışanına 100 Milyar para
Banka Belediye çalışanları için güzel bir müjde verdi ve tam 100.000 lira para işte detaylar.

Vakıfbank belediye çalışanlarına yönelik 100.000 TL kredi kampanyası sunarak maddi ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu kampanya kapsamında kredi başvurusu oldukça kolay olup iki şekilde yapılabiliyor: Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden online başvuru formunu doldurarak veya en yakın Vakıfbank şubesine kimlik belgesi ve belediye çalışanı olduğunu gösteren belge ile giderek başvuru yapılabiliyor.

Kredi için kefil veya ek belge gerekmiyor cazip faiz oranları ve esnek geri ödeme koşulları sunuluyor. Kredi geri ödeme planı ise bütçeye göre ayarlanabiliyor.

Bu kampanya sadece belediye çalışanlarına özel olup güncel faiz oranları ve detaylı bilgiler için Vakıfbank’ın resmi internet sitesi veya şubeleri ziyaret edilebilir.

Kampanyanın başlıca avantajları arasında kolay başvuru şartsız ve kefilsiz işlem cazip faiz oranları esnek ödeme planları ve hızlı değerlendirme süreci bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.