Bir Bankadan ötesi Maaşa 10 katı Kredide Yeşil Işık

Bir Bankadan ötesi Maaşa 10 katı Kredide Yeşil Işık
Evet beklentilerdeki o kredi duyusu banka tarafından nihayet yapıldı ve işte bir bankadan daha ötesi dedirtecek hamle geldi 10 katı kredi için maaşı belirtmek yeterli bu bankada işte detaylar.

Bankalar banka olalı bu banka gibisini yaşamadı yaşatmadı böylesi güzel müşteri memnuniyeti tavan yaptıracak bir hizmet için elbette bu bankadan başkası olamazdı dedirtiyor insan işte detaylar.

Vakıfbank maaşı 17 bin TL ve üzeri olan çalışanlara yönelik yeni bir kampanya başlatarak maaşlarının 10 katına kadar kredi imkanı sunuyor.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler gerekli belgelerle birlikte Vakıfbank şubelerine şahsen başvuru yapabiliyorlar.

Belgeler arasında nüfus cüzdanı gelir belgesi ve ikametgah belgesi bulunuyor.

Kredi başvurusunda bulunacak kişilerin banka tarafından belirlenen kredi koşullarına uyum sağlaması gerekiyor bu koşullar arasında başvuru sahibinin gelir düzeyi kredi geçmişi ve genel kredi riski analizi yer alıyor.

Vakıfbank’ın bu kampanyası yüksek gelirli bireyler için cazip avantajlar içeriyor ve kredi limiti maaşın 10 katına kadar çıkarken uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.