Birikim sahiplerine gram altın müjdesi! Banka hesabındaki altını fiziki altına çeviren bankalardan açıklama!

Birikim sahiplerine gram altın müjdesi! Banka hesabındaki altını fiziki altına çeviren bankalardan açıklama!
Bankalarda altın hesabı bulunanların en çok merak ettiği soru online gram altın fiziki altına nasıl çevrilir? Arada komisyon farkı olmadan banka hesabında bulunan altın birikimini fiziki altına çeviren işte o bankalar

Daha iyi bir gelecek tasarımı için eğitim, sağlık ya da emeklilik planı doğrultusunda birikim yapanlar için farklı seçenekler bulunuyor. Bazıları geleneksel yatırım yöntemlerini tercih ederken bazıları günümüz online sistemlerini kullanarak daha kullanışlı alternatiflere yönelebiliyor.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankalarının yanı sıra TEB, Yapı Kredi, Garanti BBVA, Akbank gibi özel bankalarda birikim hesapları bulunuyor. Banka müşterisi olup hesap açılışı gerçekleştirenler altın, gümüş, dolar, euro fark etmeksizin geleceğe yatırım yapabiliyor.

Bankaların mobil uygulama üzerinden sunmuş olduğu altın hesap uygulamaları için yeni bir sistem başladı. İsteyenler hesabında bulunan gram altınları gerçek altına çevirebiliyor. Üstelik bu işlem gerçekleştirilirken tamamen şeffaf ve güvenilir bir ortamda hizmet sunuluyor.

Banka altın hesabından gramları fiziki altına çeviren bankalar

  • Kuveyt Türk

  • Yapı Kredi

  • Garanti BBVA

Yukarıda ismi geçen bankalar kullanılarak banka hesabındaki altın fiziki grama nasıl çevrilir?

Hesaplarda bulunan gram altın banka hesabına havale edilerek karşılığında fiziki gramlık altın istenebilir. Talep edilen banka sigortalı bir şekilde kargo yolu ile fiziki gram altınları adresi gönderir.

Garanti Bankası vadesiz altın hesabında bulunan birikimler karşılığında devlet güvencesi ile fiziki altına çevirerek her bir işlem için 995 gram ve katları olacak şekilde külçe teslimatı yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.