Bu Bankadaki Jeste Şapka Çıkarmak Gerek

Bu Bankadaki Jeste Şapka Çıkarmak Gerek
Kampanya konusunda Yapı Kredi çığır açar bir pozisyonda ne istediğini bilen ne vermek istediğinin farkında olan bir kampanya ile bizleri karşılıyor işte detaylar.

Bir bankadan daha fazlası olduğun kanıtlayan bu harika bankaya bir tebrik de bizden böylesi bir kampanya ile karşımıza çıkıyor ve işte o denli güzel olan kampanya detayları ise şu şekilde şekillenmeye devam ediyor işte detaylar.

Yapı Kredi Temmuz ayında başlattığı yeni kampanyasıyla belirli koşulları yerine getiren müşterilerine 6 bin TL'ye kadar para iadesi sunuyor.

Kampanya kapsamında 31 Ağustos'a kadar World Mobil üzerinden Kaya Call Center veya kayahotels adresinde yapılan 40 bin lira ve üzeri harcamalara 4 bin lira 100 bin lira ve üzeri harcamalara ise 6 bin lira Worldpuan hediye edilecek.

Kampanya bireysel kredi kartları ve sanal kartlarla yapılan harcamalar için geçerli olup belirli kart türleri ve harcamalar kampanya dışında bırakılmıştır.

Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilecek ve puanlar asıl karta yüklenecektir işte böylesi bir kampanya ile müşteri memnuiyeti tavan yapmış olacak diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.